Wilt u graag iets meer weten over een behandeling, voel je vrij om ons te contacteren.

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Joyce. U kan bij ons terecht voor een uitgebreide hand-, voet- en gelaatsverzorging. Ook voor epilaties, rimpelcorrecties en lichaamsbehandelingen bent u aan het juiste adres.

Hoe u zich innerlijk voelt straalt u uit naar de buitenwereld toe. Daarom bieden wij ook massages aan zodat u volledig tot rust kan komen. Na een massage zal u zich als herboren voelen.

Onze specialiteit: de Sixtijnse behandeling en Janosh Energetische therapie.

needling pen

Micro needling pen

needling pen

Deze techniek is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door de microperforaties wordt de huid aangespoord om nieuw weefsel te vormen. Dit weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de huid weer opvullen.

 

Mesolift - mesoporatie

Mesolift - mesoporatie

Mesolift - mesoporatie

Met deze techniek is het mogelijk actieve werkstoffen diep door de huid te laten doordringen zodat problemen intensief kunnen worden aangepakt. Deze mesoperatie werkt zonder naalden, zonder pijn, zonder contra-indicaties, zonder bijwerkingen en met een onmiddelijk zichtbaar resultaat.

Wanneer u deze behandeling ondergaat mag u zich verwachten aan een vermindering van rimpels en lijntjes. De huid wordt glad, zacht en elastisch. De behandeling, die huidveroudering voorkomt, verbetert intensief de vochtopslag en verhoogt het huidvolume.

De Innerspeak

is een methode die ontwikkeld is door Jean Adrienne. Deze methode helpt je om los te komen van oude patronen, lichamelijke klachten en andere belemmeringen waardoor je niet voluit kan leven. Soms ligt de oorsprong hiervan nog bij vorige levens of in lijn van ouders, grootouders of voorouders. Deze methode helpt jou om meer in jouw kracht te gaan staan en jouw eigen licht te doen schijnen. 

Het is een 1 op 1 sessie en duurt +/- 1u

Sixtijnse behandeling

De sixtijnse behandeling is een intuïtieve healingsmassage waar we op zoek gaan naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft. Waar zitten er blokkades, waarom zitten die daar? Op deze manier krijg je inzicht in jezelf en bepaalde situaties waar je nog mee zit. Deze behandeling is bij iedereen anders. Er wordt gewerkt op wat zich op dat moment aandient of dient te worden opgelost. Het kan ook gebeuren dat er tijdens de behandeling overledenen zich aanmelden die me boodschappen doorgeven.

Behandelingen met Healy

resonatietherapie en aura-analyse

De Healy is een klein apparaatje dat frequenties stuurt naar jou lichaam waardoor jouw zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Healy meet uit wat jouw lichaam nodig heeft en stuurt dan de nodige frequentie naar jouw lichaam en de cellen in jouw lichaam.