Wilt u graag iets meer weten over een behandeling, voel je vrij om ons te contacteren.

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Joyce. U kan bij ons terecht voor een uitgebreide hand-, voet- en gelaatsverzorging. Ook voor epilaties, rimpelcorrecties en lichaamsbehandelingen bent u aan het juiste adres.

Hoe u zich innerlijk voelt straalt u uit naar de buitenwereld toe. Daarom bieden wij ook massages aan zodat u volledig tot rust kan komen. Na een massage zal u zich als herboren voelen.

Onze specialiteit: de Sixtijnse behandeling en Janosh Energetische therapie.

Bio skin jetting

Bio skin jetting

Bio skin jetting

Bio skin jetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Deze techniek is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord om nieuw weefsel te vormen. Dit weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

Voordelen: U heeft geen inspuiting of operatie nodig, er worden geen lichaamsvreemde stoffen gebruikt en er is snel een zichtbaar resultaat.
Houdbaarheid van het resultaat: De biologische leeftijd van de huid wordt teruggebracht naar een eerder moment. Het verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk en is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten.

Mesolift - mesoporatie

Mesolift - mesoporatie

Mesolift - mesoporatie

Met deze techniek is het mogelijk actieve werkstoffen diep door de huid te laten doordringen zodat problemen intensief kunnen worden aangepakt. Deze mesoperatie werkt zonder naalden, zonder pijn, zonder contra-indicaties, zonder bijwerkingen en met een onmiddelijk zichtbaar resultaat.

Wanneer u deze behandeling ondergaat mag u zich verwachten aan een vermindering van rimpels en lijntjes. De huid wordt glad, zacht en elastisch. De behandeling, die huidveroudering voorkomt, verbetert intensief de vochtopslag en verhoogt het huidvolume.