Samen staan wij klaar om u tot in de puntjes te verzorgen en u volledig tot rust te laten komen.

Eddy

Eddy

Eddy

Ik ben Eddy, de echtgenoot van Lutgarde.

Ik doe de ontspannende voetreflexologie, massages en ik help mee met de duomassages.

Lutgarde

Lutgarde

Lutgarde
Ik ben geboren op 4 mei 1961, gehuwd met Eddy en ben moeder van drie kinderen: Jeffrey, Joey en Joyce. en ondertussen hebben al 5 kleinkinderen onze familie versterkt. Aanvankelijk was ik van opleiding Regentes Lichamelijke Opvoeding en Biologie. Maar al snel bleek mijn weg ergens anders te liggen en volgde ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Bij het uitoefenen van dit werk, wat toen mijn passie was, ontdekte ik beetje bij beetje dat ik helderziend, helderhorend en heldervoelend was.
Meer en meer werd ik gefascineerd door het innerlijke van mijn klanten. Zo kwam ik dan ook in contact met overledenen die samen met de klanten naar onze zaak kwamen om boodschappen aan hen door te geven. Zo ben ik geboeid geraakt door het spirituele en gebruik ik tot op heden mijn talenten om mensen zelfbewust te maken, inzichten te geven en te coachen.
Naast ons schoonheidsinstituut hebben we nu dus ook een spirituele praktijk ( healingscentrum) waar innerlijke en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan.
 


 
joyce

Joyce

joyce

Als dochter van Lutgarde leerde ik het vak geleidelijk aan kennen en wist ik al gauw dat dit voor mij was weggelegd. Ik startte dan een opleiding tot schoonheidsspecialiste die ik succesvol afrondde. Nadien heb ik nog een bijkomende opleiding gevolgd (gespecialiseerde voetverzorging) zodat ik de klanten nog beter kan verzorgen.

In 2020 ben ik mama geworden van Lewis en in 2023 zal ons gezinnetje compleet zijn.

In de toekomst ben ik van plan om nog meer bijscholingen te volgen, omdat je als schoonheidsspecialiste altijd kan blijven bijleren.