Samen staan wij klaar om u tot in de puntjes te verzorgen en u volledig tot rust te laten komen.

Lutgarde

Lutgarde

Lutgarde
Ik ben gehuwd met Eddy en ben moeder van drie kinderen. Jeffrey, Joey en Joyce. Ik heb gestudeerd voor regentes lichamelijke opvoeding en biologie, schoonheidsspecialiste, energetisch consulente, kinderyoga docente en kleurconsulente. Ook volgde ik Munay Ki bij Nature's Call in Schoten, Reiki, Energetische therapie 1-2 en Energetische therapie advanced bij Janosh (NL).

In 1997 ben ik begonnen met mijn schoonheidsinstituut. Toen ik in het begin mensen verzorgde had ik altijd het gevoel dat mijn werk niet af was en wist ik niet waarom. Na een tijd werd het me duidelijk dat ik het innerlijke van de mensen enorm goed aanvoelde en als daar iets niet in orde bleek te zijn dan had ik dat gevoel. Nu ben ik zover geëvolueerd dat ik ook op het innerlijke kan werken waardoor mijn werk me meer voldoening geeft.
Innerlijke schoonheid speelt een belangrijke rol voor de uiterlijke schoonheid, ze gaan immers hand in hand.

Ik ben ook een medium (contact met overledenen). Ik ben helderziend, helderhorend en heldervoelend. Deze gave benut ik dan ook in mijn job.
 
joyce

Joyce

joyce

Als dochter van Lutgarde leerde ik het vak geleidelijk aan kennen en wist ik al gauw dat dit voor mij was weggelegd. Ik startte dan een opleiding tot schoonheidsspecialiste die ik succesvol afrondde. Nadien heb ik nog een bijkomende opleiding gevolgd (gespecialiseerde voetverzorging) zodat ik de klanten nog beter kan verzorgen.

In de toekomst ben ik van plan om nog meer bijscholingen te volgen, omdat je als schoonheidsspecialiste altijd kan blijven bijleren.

Eddy

Eddy

Eddy

Ik ben Eddy, de echtgenoot van Lutgarde.

Ik doe de ontspannende voetreflexologie, massages en ik help mee met de duomassages.